Access  Consciousness  Bars®με πιστοποίηση

Εκπαίδευση της Τεχνικής

Access  Consciousness  Bars®

με πιστοποίηση

Είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να ανακουφίσεις το μυαλό σου

 και να ελευθερωθείς από όλα τα μοτίβα που σε περιορίζουν;

Αν μπορούσες να ξυπνήσεις αύριο χωρίς παρελθόν,

χωρίς όρια, χωρίς προσδοκίες άλλων,

Ποια θα ήταν η επιλογή σου;

Tεχνική Access Consciousness Bars®

Πώς θα θέλατε να είναι η ζωή σας;
Τι επιθυμείτε να δημιουργήσετε στο μέλλον;
Πως θα σας φαινόταν αν σας έλεγαν ότι τώρα μπορείτε να αλλάξετε οτιδήποτε θέλετε στην ζωή σας αρκεί να απελευθερωθείτε από τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις;
ΌΛΑ ΣΤΗ ΖΩΉ ΜΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΑΡΆ, ΕΥΚΟΛΊΑ
ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΈΠΕΙΑ!
Αυτό είναι το “μότο” της τεχνικής Access Bars, μιας δυναμικής τεχνικής για καλύτερη ζωή!
Τι είναι τα Βars;
Είναι συγκεκριμένα (ενεργειακά) σημεία στο κεφάλι όπου είναι αποθηκευμένες όλες οι σκέψεις, ιδέες, τα συναισθήματα και πεποιθήσεις που εμποδίζουν την εξέλιξή μας και μας κρατούν στάσιμους, με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνουμε τα ίδια μοτίβα ζωής ξανά και ξανά.
Όταν ρέει ενέργεια μέσα από τα Bars, γίνεται ηλεκτρομαγνητική αποφόρτιση της πολικότητας που βρίσκεται αποθηκευμένη στον εγκέφαλο – είναι σαν να πατάμε delete στο σκληρό δίσκο μας!
Απελευθερώνοντας την εγκλωβισμένη ενέργεια, κάθε περιοριστική πεποίθηση σβήνει, φεύγει το άγχος και το στρες και ανοίγει ο χώρος για να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό με χαρά, με ευκολία.
Με έναν μαγικό τρόπο, γίνεται εύκολο να αλλάξουμε οτιδήποτε δεν δουλεύει καλά στη ζωή μας. Το να μαθαίνουμε να δεχόμαστε αποτελεί κλειδί για να έλξουμε αποτελεσματικά ότι επιθυμούμε στη ζωή μας. Με κάθε συνεδρία Access Bars® επιτρέπουμε στον εαυτό μας να λαμβάνει.
Η τεχνική Access Bars είναι δημιουργημένη από τον Gary Douglas το 1990 και αποτελεί το θεμέλιο της μεθόδου Access Consciousness. H Access Consciousness – Πρόσβαση στην συνειδητότητα- είναι ένα σύνολο μοναδικών εργαλείων και τεχνικών για να μεταμορφώσετε κάθε πτυχή της ζωής σας. Κάθε όνειρο γίνεται πραγματικότητα μέσα από τα εργαλεία του Αccess!

Το σεμινάριο Access Bars®:

Η εκπαίδευση της τεχνικής Access Bars διαρκεί συνολικά 9 ώρες. Η διδασκαλία γίνεται στην ελληνική γλώσσα.

Στο σεμινάριο θα μάθετε τις θέσεις των χεριών μαζί με άλλα εργαλεία από τη μέθοδο Access Consciousness.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσετε σε άλλους μια συνεδρία της τεχνικής Access Bars δύο φορές και να εφαρμόσουν και σε σας δύο συνεδρίες της τεχνικής. Θα σας δοθούν επίσης εγχειρίδια που θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να εφαρμόζετε την τεχνική.
Θα χαλαρώσετε, θα αποκτήσετε διαύγεια και τέλος θα ενδυναμωθείτε!

Τι γίνεται μετά το σεμινάριο;

Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας, είστε πλέον πιστοποιημένος επαγγελματίας, Bars Practitioner και μπορείτε να το προσθέσετε στα προσόντα σας ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.
Μπορείτε να εφαρμόστε τη τεχνική στον εαυτό σας, στην οικογένεια, στους φίλους ή και τους συναδέλφους σας, αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο επαγγελματικά.

Τι άλλο να περιμένετε :

Η απελευθέρωση των ενεργειακών σημείων (bars) επιφέρει πολλά σημαντικά οφέλη, όπως:

• Αυξάνει την ενέργεια
• Aνακουφίζει τους πόνους και τη δυσκαμψία του σώματος
• Βελτιώνει τον ύπνο.
• Χαρίζει βαθιά χαλάρωση και αναζωογόνηση
• Συνεισφέρει στην  ανακούφιση του άγχους
• Μειώνει τον χρόνο αποκατάστασης από κάποιο παλαιό ή καινούριο τραύμα, χειρουργική επέμβαση και ασθένεια και συμβάλλει στη γενικότερη βελτίωση της υγείας.
• Βοηθά στην διαχείριση των  προβλήματα του Αυτισμού, της Διαταραχής Υπερκινητικότητας με Έλλειψη Συγκέντρωσης (ADD) και του Συνδρόμου Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ADHD)
• Οι μαθησιακές/εργασιακές επιδόσεις και η πνευματική διαύγεια αυξάνονται χωρίς να χρειάζεται περισσότερη μελέτη ή σκληρότερη εργασία.
• Άνθρωποι ή καταστάσεις που κάποτε νιώθατε να σας βγάζουν εκτός εαυτού και δημιουργούσαν προβλήματα στη ζωή σας, ξαφνικά δεν σας ενοχλούν τόσο.
• Αλλάζει καταστάσεις που δεν λειτουργούν στη ζωή σας σε κάτι που λειτουργεί χωρίς κόπο.
ΕΙΣΗΓΉΤΡΙΑ:
Μαρία Shima Rama Μπούσμπουλα
Πιστοποιημένη Access Consciousness Bars® Facillitator, Access Facelift® Practitioner Foundation Class Access Consciousness®
ΚΌΣΤΟΣ:
Πιστοποιημένο δίπλωμα στην τιμή των **** (σύμφωνα με τη διεθνή τιμολογιακή πολιτική της Access Consciousness). Όσοι επαναλαμβάνουν το σεμινάριο ή είναι έφηβοι ηλικίας κάτω των 18 ετών, καταβάλλουν τη μισή τιμή, δηλαδή **** ευρώ. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών έρχονται μαζί με τους γονείς τους δωρεάν.
Το σεμινάριο ολοκληρώνεται σε 9 ώρες μέσα σε μια μέρα.
Ημερομηνία :
Παρακαλώ δηλώστε άμεσα συμμετοχή.
Ολιγομελή τμήματα.

Μαρία Shima Rama Μπούσμπουλα

 Σύμβουλος Ευζωίας με ολιστική προσέγγιση

Shima Rama’s Kosmos

You might be interested in …

error: Content is protected