Εξισορρόπηση Θηλυκής & Αρσενικής Ενέργειας

Εσωτερικές αναζητήσεις Ομαδικές Διαδρομές

Κυριακής 9/7/2023 6: 00 μμ

Εξισορρόπηση Θηλυκής & Αρσενικής Ενέργειας

Shiva Shakti 

Ο άνθρωπος είναι ένα υπέροχο όν μέσα στο οποίο ρέει ανεμπόδιστα, συνεχώς η Θηλυκή & η αρσενική ενέργεια του Κοσμικού Γίγνεσθαι.

Ο άντρας & η γυναίκα εμπεριέχουν την πνοή του Θεού. Ανάλογα με το κοσμικό τους συμβόλαιο, εκφράζουν περισσότερο ή λιγότερο την Θηλυκή & την Αρσενική αρχή.

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ισορροπία των παραπάνω ενέργειων τόσο στο ατομικό σύμπαν κάθε ανθρώπου, όσο & στο σύμπαν που δημιουργείται όταν περισσότεροι άνθρωποι έρχονται σε επαφή & αλληλεπίδραση μεταξύ τους.

Στην ομάδα της Κυριακής 9/7/2023 έχοντας αναμμένη την αλχημιστική φωτιά :

  1. Οι συμμετέχοντες ατομικά  δέχονται σώμα τους, ενεργειακές τεχνικές στο επίπεδο των τσάκρας  με στόχο την εξισορρόπηση της θηλυκής & της αρσενικής ενέργειας .
  2. Δίνονται  προσωπικά μηνύματα
  3. Ακολουθεί ομαδικός διαλογισμός στον οποίο η  Shima Rama συντονίζεται με την ενέργεια της αλχημιστικής φωτιάς, επιτρέπει στον εαυτό της, να γίνει κανάλι σύνδεσης με την συμπαντική ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα απλώνει ένα πέπλο προστασίας, το οποίο  τυλίγει κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά. Το κείμενο του διαλογισμού λαμβάνεται από την συντονίστρια εκείνη την στιγμή, μέσα από ενεργειακή καθοδήγηση.

Η ομάδα ξεκινάει στις 6 το απόγευμα και στόχος είναι ο διαλογισμός να γίνει γύρω στις 7.

Θα δηλωθεί σειρά προτεραιότητας για την ατομική θεραπεία , ενώ οι υπόλοιποι θα βρίσκονται σε θεραπευτικό κύκλο με κέντρο την αλχημιστική φωτιά. Όποιος βρίσκεται στον κύκλο ενισχύει & ενισχύεται από την δυναμική της ομάδας & των ενεργειακών τεχνικών που λαμβάνουν χώρα εκείνη την στιγμή. Οι ατομικές εξισορροπήσεις θα συνεχιστούν και μετά την ολοκλήρωση του διαλογισμού, οπότε υπάρχει η δυνατότητα όποιος επιθυμεί να κάνει πρώτα τον διαλογισμό, αρκεί να το έχει δηλώσει , για καλύτερη οργάνωση  της ομάδας.

Θυμήσου  το όνειρο της ψυχής σου

που σε έφερε στη Γη.

Αγάπη και Φως!

Κυριακή 9/7 /2023  στην Αθήνα, στο Μαρούσι 6:00 – 8:00  μμ 

Συνεισφορά  : 30 ευρώ 

Παρακαλώ πολύ ,δήλωσε το συντομότερο την συμμετοχή σου, αν επιθυμείς να είσαι μέλος της συγκεκριμένης ομάδας.

                                                                      Shima Rama’s Kosmos 

Σημείωση:  για την δική σου άνεση, σου προτείνω να φέρεις τις ατομικές σου κάλτσες ή παντόφλες γιατί μέσα στο χώρο της ομάδας , δεν φοράμε τα παπούτσια μας.

Μπαίνοντας στο χώρο, μαζί με τα παπούτσια, βγάζουμε και όλα αυτά που κουβαλάμε, όλες τις ταμπέλες της καθημερινής μας ζωής !

Σ ευχαριστώ για την κατανόηση.

Φωτογραφικό υλικό από τα εσωτερικά ταξίδια:

 

Μαρία Shima Rama Μπούσμπουλα είναι σύμβουλος Alpha Chi (Alpha Chi Consultant),ολιστική θεραπεύτρια, πνευματική οδηγός με πρόσβαση και έμπνευση από το 8ο τσάκρα.

Σπούδασε Φυσικοθεραπεία, Παραδοσιακή κινέζικη και Ιπποκρατική ιατρική, εσωτερική αλχημεία – ρεφλεξολογία , βελονισμό, Su Jok Therapy, Korean Hand Therapy, Τεχνική Kyuangrak Κορεάτικη θεραπευτική προσώπου, βεντούζες σώματος και προσώπου, διατροφή, ενεργειακές τεχνικές εσωτερικής ανάπτυξης, ενεργειακό Feng Shui σώματος και Μaster ενεργειακό Feng Shui Alpha Chi  (ACC) χώρων,Theta Healing,Access Consciousness Bars, θεραπευτικές κάρτες Akasha Chakra Essences.

Διδάσκει Ρεφλεξολογία στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και  Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και συνεχίζει να διδάσκεται, με στόχο την εσωτερική μελέτη των θεραπευτικών τεχνών και της φιλοσοφίας που τις υποστηρίζουν.

You might be interested in …

Ρεφλεξολογία & Tcm

Κάλαντα Χριστουγέννων

error: Content is protected