Η δύναμη του υποσυνείδητου – Σεμινάριο

Η δύναμη του υποσυνείδητου

Εισηγητής: Δημήτρης Νομικός

(συγγραφέας βιβλίων αυτοβελτίωσης, συντονιστής ομάδων αυτογνωσίας)

 

Ο Δημήτρης Νομικός & η Μαρία Μπούσμπουλα σας προσκαλούν σε ένα μεταμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:

Η δύναμη του υποσυνείδητου

 Θεματολογία του σεμιναρίου:

– Πως λειτουργεί το υποσυνείδητο.

-Αντιπαράθεση συνειδητού και υποσυνείδητου.

-Πως αναλαμβάνουμε τον συνειδητό έλεγχο του υποσυνείδητού μας.

-Η δύναμη του υποσυνείδητου για την ανάπτυξή μας.

-Οι κρυμμένες πεποιθήσεις μας μέσα στο υποσυνείδητό μας.

-Άσκηση μεταστροφής των υποσυνείδητων αρνητικών συναισθημάτων και σκέψεων σε θετικές.

-Άσκηση ευγνωμοσύνης.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και σημειώσεις.

Κυριακή 28 Μαΐου  2023 στις 18:00

Τόπος : Μαρούσι

Διάρκεια: 3 ώρες

Συνεισφορά : 20 ευρώ

Συνεισφορά: 5 ευρώ για όποιον θέλει να κάνει επανάληψη

Για κρατήσεις θέσεων δηλώστε συμμετοχή στο 697 7 27 53 27.Λίγα λόγια για τον εισηγητή :

Ο Δημήτρης Νομικός γεννήθηκε το 1965 στον Πειραιά. Το 1978 παρακολούθησε το βασικό σεμινάριο της μεθόδου Silva, ολοκληρώνοντας μελλοντικά όλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της μεθόδου. Από το 1982 έως το 1984 μετείχε στις συνεδρίες του Καφενείου Σχολείου (Café Ecole του Κώστα Φωτεινού), μιας ψυχαναλυτικής μεθόδου για την αυτοβελτίωση και την αυτογνωσία. Αποφοίτησε από την Ιωνίδειο Σχολή το 1983 και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη διοίκηση επιχειρήσεων. Μελέτησε Χριστιανισμό, Ζεν Βουδισμό, Ταοϊσμό, εσωτερική φιλοσοφία, ψυχολογία, φυσιολογία εγκεφάλου, αστροφυσική και κβαντομηχανική.

Σπούδασε life coaching στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο (ΕΚΠΑ), και ολοκλήρωσε επιτυχώς το επιμορφωτικό πρόγραμμα Διαχείριση Χωρισμού-Διαζυγίου Γονέων από το ΕΚΠΑ, και το πρόγραμμα mindfulness practitioner από το Harmony and creativity.

Ολοκλήρωσε το επιμορφωτικό πρόγραμμα Εισαγωγή στη συμβουλευτική και την προπονητική ζωής από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και το Προχωρημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Dr Joe Dispenza.

Συμμετέχει ενεργά σε ομάδες δυναμικού διαλογισμού για την νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας και ειρήνης. Αρθρογραφεί σε πολλά site και ηλεκτρονικές εφημερίδες. Δίνει ομιλίες, διαλέξεις και σεμινάρια αυτογνωσίας και διαλογισμού.

Εργάζεται ως life και mindfulness coach.

Είναι συγγραφέας της τριλογίας “Πες μου Δάσκαλε” από τις εκδόσεις iwrite.

Παρακαλώ πολύ ενημέρωσέ με άμεσα για την συμμετοχή σου . 

Περιορισμένος αριθμός ατόμων .

Σημείωση:  για την δική σου άνεση, σου προτείνω να φέρεις τις ατομικές σου κάλτσες ή παντόφλες γιατί μέσα στο χώρο των σεμιναρίων , δεν φοράμε τα παπούτσια μας. Μπαίνοντας στο χώρο, μαζί με τα παπούτσια, βγάζουμε και όλα αυτά που κουβαλάμε, όλες τις ταμπέλες της καθημερινής μας ζωής !

Σ ευχαριστώ για την κατανόηση.

 Μαρία Shima Rama Μπούσμπουλα είναι σύμβουλος Alpha Chi (Alpha Chi Consultant),ολιστική θεραπεύτρια, πνευματική οδηγός με πρόσβαση και έμπνευση από το 8ο τσάκρα.

Σπούδασε Φυσικοθεραπεία, Παραδοσιακή κινέζικη και Ιπποκρατική ιατρική, Εσωτερική Αλχημεία – ρεφλεξολογία , βελονισμό, Su Jok Therapy, Korean Hand Therapy, ΤεχνικήKyuangrak Κορεάτικη θεραπευτική προσώπου, βεντούζες σώματος και προσώπου, διατροφή, ενεργειακές τεχνικές εσωτερικής ανάπτυξης, ενεργειακό Feng Shui σώματος και Μaster ενεργειακό Feng Shui Alpha Chi  (ACC) χώρων,Theta Healing,Access Consciousness Bars-Body, Θεραπευτικές κάρτες Akasha Chakra Essences.

Διδάσκει Ρεφλεξολογία στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και  Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και συνεχίζει να διδάσκεται, με στόχο την εσωτερική μελέτη των θεραπευτικών τεχνών και της φιλοσοφίας που τις υποστηρίζουν.  Shima Rama’s Kosmos

 

You might be interested in …

error: Content is protected