Μεταμορφώνοντας τον εαυτό μου – Εργαστήριο

Μεταμορφώνοντας τον εαυτό μου

Εισηγητής: Δημήτρης Νομικός

(συγγραφέας βιβλίων αυτοβελτίωσης, συντονιστής ομάδων αυτογνωσίας)

Ο Δημήτρης Νομικός & η Μαρία Μπούσμπουλα σας προσκαλούν σε ένα μεταμορφωτικό εργαστήριο με θέμα:

Μεταμορφώνοντας τον εαυτό μου

Ένα εργαστήριο το οποίο θα μας βοηθήσει να προσδιορίσουμε τους στόχους μας, να βρούμε την αλήθεια της κατάστασής μας και να γνωρίσουμε τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας.

Θεματολογία του εργαστηρίου:

-Εισαγωγή με εκτενή αναφορά στο τι νομίζουμε ότι ξέρουμε σε σχέση με την πραγματική κατάσταση.

-Τι είναι όμως αυτό που πραγματικά ξέρω και μπορώ να επιφέρω αλλαγές.

-Πέντε βήματα προκειμένου να προχωρήσουμε σε αλλαγές.

-Πέντε τρόποι σκέψης ώστε να ενδυναμώσουμε τον εαυτό μας.

-Η διαδρομή για να αποκαλύψουμε την αλήθεια της κατάστασής μας.

-Τρεις βασικές, μοναδικές και ουσιαστικές ερωτήσεις που πρέπει να έχουμε κατά νου την κάθε στιγμή της διαδρομής μας.

-Η φυσιολογία, το συναίσθημα και ο νους είναι το τρίπτυχο του οποίου η κατάστασή του θα μας δείξει το μέλλον μας.

-Άσκηση χαλάρωσης με προβολή στην μεταμόρφωση.

-Άσκηση ευγνωμοσύνης.

-Άσκηση ενδυνάμωσης.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και σημειώσεις.

Κυριακή  2 Απριλίου 2023 στις 17:00

Τόπος : Μαρούσι

Διάρκεια εργαστηρίου: 3 ώρες & 30 λεπτά

Συνεισφορά : 30 ευρώ

Για κρατήσεις θέσεων δηλώστε συμμετοχή στο 697 7 27 53 27.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή :

Ο Δημήτρης Νομικός γεννήθηκε το 1965 στον Πειραιά. Το 1978 παρακολούθησε το βασικό σεμινάριο της μεθόδου Silva, ολοκληρώνοντας μελλοντικά όλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της μεθόδου. Από το 1982 έως το 1984 μετείχε στις συνεδρίες του Καφενείου Σχολείου (Café Ecole του Κώστα Φωτεινού), μιας ψυχαναλυτικής μεθόδου για την αυτοβελτίωση και την αυτογνωσία. Αποφοίτησε από την Ιωνίδειο Σχολή το 1983 και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη διοίκηση επιχειρήσεων. Μελέτησε Χριστιανισμό, Ζεν Βουδισμό, Ταοϊσμό, εσωτερική φιλοσοφία, ψυχολογία, φυσιολογία εγκεφάλου, αστροφυσική και κβαντομηχανική.

Σπούδασε life coaching στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο (ΕΚΠΑ), και ολοκλήρωσε επιτυχώς το επιμορφωτικό πρόγραμμα Διαχείριση Χωρισμού-Διαζυγίου Γονέων από το ΕΚΠΑ, και το πρόγραμμα mindfulness practitioner από το Harmony and creativity.

Ολοκλήρωσε το επιμορφωτικό πρόγραμμα Εισαγωγή στη συμβουλευτική και την προπονητική ζωής από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και το Προχωρημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Dr Joe Dispenza.

Συμμετέχει ενεργά σε ομάδες δυναμικού διαλογισμού για την νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας και ειρήνης. Αρθρογραφεί σε πολλά site και ηλεκτρονικές εφημερίδες. Δίνει ομιλίες, διαλέξεις και σεμινάρια αυτογνωσίας και διαλογισμού.

Εργάζεται ως life και mindfulness coach.

Είναι συγγραφέας της τριλογίας “Πες μου Δάσκαλε” από τις εκδόσεις iwrite.

Παρακαλώ πολύ ενημέρωσέ με άμεσα για την συμμετοχή σου . 

Περιορισμένος αριθμός ατόμων .

Σημείωση:  για την δική σου άνεση, σου προτείνω να φέρεις τις ατομικές σου κάλτσες ή παντόφλες γιατί μέσα στο χώρο των σεμιναρίων , δεν φοράμε τα παπούτσια μας. Μπαίνοντας στο χώρο, μαζί με τα παπούτσια, βγάζουμε και όλα αυτά που κουβαλάμε, όλες τις ταμπέλες της καθημερινής μας ζωής !

Σ ευχαριστώ για την κατανόηση.

 Μαρία Shima Rama Μπούσμπουλα είναι σύμβουλος Alpha Chi (Alpha Chi Consultant),ολιστική θεραπεύτρια, πνευματική οδηγός με πρόσβαση και έμπνευση από το 8ο τσάκρα.

Σπούδασε Φυσικοθεραπεία, Παραδοσιακή κινέζικη και Ιπποκρατική ιατρική, Εσωτερική Αλχημεία – ρεφλεξολογία , βελονισμό, Su Jok Therapy, Korean Hand Therapy, ΤεχνικήKyuangrak Κορεάτικη θεραπευτική προσώπου, βεντούζες σώματος και προσώπου, διατροφή, ενεργειακές τεχνικές εσωτερικής ανάπτυξης, ενεργειακό Feng Shui σώματος και Μaster ενεργειακό Feng Shui Alpha Chi  (ACC) χώρων,Theta Healing,Access Consciousness Bars-Body, Θεραπευτικές κάρτες Akasha Chakra Essences.

Διδάσκει Ρεφλεξολογία στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και  Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και συνεχίζει να διδάσκεται, με στόχο την εσωτερική μελέτη των θεραπευτικών τεχνών και της φιλοσοφίας που τις υποστηρίζουν.  Shima Rama’s Kosmos

 

You might be interested in …

error: Content is protected